Απομακρυσμένη Βοήθεια Υπολογιστών

Η απομακρυσμένη βοήθεια υπολογιστών είναι μια υπηρεσία που σας λύνει τα χέρια! Με τη σημερινή τεχνολογία μπορούμε να επιλύσουμε σχεδόν όλα τα προβλήματα του υπολογιστή σας χωρίς να χρειαστεί η φυσική παρουσία κάποιου τεχνικού στο χώρο σας!

Χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά απλό πρόγραμμα (μπορείτε να το κατεβάσετε, πατώντας στην εικόνα στη δεξιά πλευρά) μας δίνετε προσωρινά τον έλεγχο του υπολογιστή σας και ένας τεχνικός μας κάνει τη διάγνωση και την επιδιόρθωση του προβλήματος στον υπολογιστή σας.

Η διαδικασία σύνδεσης διαρκεί μερικά λεπτά επιτρέποντάς σας να βλέπετε τι ακριβώς κάνει και επιτρέπει στον τεχνικό να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στον υπολογιστή σας, σαν να ήταν στο χώρο σας!

  • Δεν εγκαθιστάται τίποτα μόνιμο, έτσι δεν μπορεί να συνδεθεί κανείς στον υπολογιστή σας.
  • Ο τεχνικός δεν μπορεί να συνδεθεί χωρίς του δώσετε τον τυχαίο κωδικό υποστήριξης.
  • Κατά τη διάρκεια της συνδερίας, οι κινήσεις του τεχνικού φαίνονται στην οθόνη του χρήστη.
  • Η συνεδρία μπορεί να τερματιστεί οποιαδήποτε στιγμή θέλει ο πελάτης με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Η εξ'αποστάσως τεχνική υποστήριξη παρέχει πολύ μεγάλη ασφάλεια.

Πακέτα Απομακρυσμένης Βοήθειας Υπολογιστών

Πατήστε σε ένα απο τα κουμπιά "Pay Now" για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του PayPal και να κάνετε πληρωμή για το πακέτο που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal χωρίς να κάνετε εγγραφή. Εισάγετε απλά τα στοιχεία σας και μπορείτε να πληρώσετε χωρίς να γίνετε μέλος. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συνδεθούμε στον υπολογιστή σας!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΑΚΕΤΩΝ
support30 support60 support120 support240
€15 €25 €40 €70
Χρόνος Εργασίας 30 λεπτά 1 ώρα 2 ώρες 4 ώρες
Πληρωμή μέσω PayPal