Εταιρικό προφίλ

Η WebDynamics είναι μια νέα, δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο της πληροφορικής με έδρα την Καλαμάτα στον νομό Μεσσηνίας και στελέχη που έχουν εκτεταμένη εμπειρία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και έχουμε ως στόχο, οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε να έιναι πάντα άριστες και ανταγωνιστικές και ως σκοπό, η επαγγελματική σχέση μαζί σας να έιναι πάντα ανθρώπινη, κατανοητή και αλληλέγγυα. Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και γι'αυτό το λόγο είμαστε ανοιχτοί σε νέες, καινοτόμες ιδέες αλλά και συνεργασίες. Με προσεκτικό επιχειρηματικό σχεδιασμό προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με συνέπεια, υπευθυνότητα και εχεμύθεια, κάτι που τοποθετεί και τις συνεργασίες μας σε υψηλά επίπεδα εμπιστοσύνης στον κύκλο των συνεργατών μας.

Με επιστημονικό υπόβαθρο στους κλάδους της πληροφορικής, η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της σχεδίασης, κατασκευής, φιλοξενίας και προώθησης (SEO) ιστοσελίδων (ιστοσελίδες, portals, frameworks) προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, με μοναδικό περιορισμό την ευκολία στην χρήση τους και στόχο την ενίσχυση του επιχειρηματικού προφίλ της εταιρείας σας ή επιχειρησής σας, την διεύρυνση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της στην ευρύτερη αγορά και την ισχυροποίηση των σχέσεων σας με τους πελάτες και συνεργάτες σας.

Επίσης, δραστηριοποιείται στον τομέα τεχνικής υποστήριξης υπολογιστών και δικτύων (στον νομό Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας - με άμεση αποκατάσταση και επιδιόρθωση στον δικό σας ή το δικό μας χώρο) και στον τομέα δημιουργίας εφαρμογών υπολογιστών με βάση τις δικές σας απαιτήσεις. Απο απλές εγκαταστάσεις δικτύων ή service υπολογιστών μέχρι σύνθετες εφαρμογές πληροφορικής μπορούν να καλυφθούν από εξειδικευμένα άτομα της εταιρίας μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη ή διευκρίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Eπικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!